maxflex.nl
Maxflex Uitzendbureau

Strategie, design & ontwikkeling

Maxflex heeft zich zo'n 15 jaar geleden genesteld in de Van Welderenstraat in Nijmegen. Gedurende deze periode zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitzendwereld van Nijmegen en de directe omgeving.

We hebben met Maxflex samengewerkt om hun website opnieuw te ontwerpen en te ontwikkelen. Hogere conversie in de vorm van inschrijvingen en leads vanuit nieuwe bedrijven stond hierbij centraal. Door de projectdoelen, uitdagingen en de definitie van succes met elkaar af te stemmen, zijn we tot een compleet uniek design gekomen dat naadloos aansluit bij de uitstraling van de organisatie. Er is een nieuw CMS geïntegreerd zodat Maxflex zelf gemakkelijk de website kan beheren.

Geleverde diensten
Strategie
Design
Ontwikkeling
CMS
Data-management
Toegepaste tools
Webflow
Webflow
Airtable
Airtable
Zapier
Zapier
Bezoek website

Maatwerk formulieroplossing

Het gehele inschrijfproces, wat voorheen met pen en papier verliep, is volledig gedigitaliseerd. De belangrijkste factoren voor verandering hiervoor waren:

  • De drempel voor kandidaten om in te schrijven verlagen.
  • Het voorkomen van een onnodige papierberg.
  • Betere zoek-, sorteer- en filtermogelijkheden in het bestand met inschrijfformulieren.
  • Meer structuur in de bewaking van persoonsgegevens.

Met deze 'drivers for change' in ons achterhoofd is er een online inschrijfformulier op maat ontwikkeld met een beheeromgeving in Airtable aan de achterzijde. Binnen deze beheeromgeving kan een medewerker van Maxflex de ingeschreven kandidaten beoordelen, een PDF genereren met alle data op het formulier en zelfs een extra formulier aanmaken wanneer een kandidaat in dienst treedt.

"

Als Uitzendbureau waren we op zoek naar een nieuwe website die naast 'multi-device' geschiktheid ook het hele inschrijftraject qua formulierenstroom zou afdekken. Wierper WebWorks is voor ons een waardevolle partner gebleken in dit traject, zij hebben op basis van onze functionele specificaties en een aantal interactieve design sprints in zeer korte tijd een meer dan voortreffelijk product opgeleverd, 'on time' en 'on 'budget'. Een aanrader!

"

Marcel Stuve
Algemeen directeur, Maxflex
Ook interesse in een website op maat?

Kom met ons in contact. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een offerte op maat.