deheldenlijst.nl
De Heldenlijst

Design & ontwikkeling

De Heldenlijst wil aandacht geven aan iedereen die zich inzet tijdens de corona-crisis. Het is een lijst van heel Nederland voor heel Nederland. Het is voor de bakker die blijft bakken, voor de jongen die boodschappen doet voor zijn oude buurvrouw, voor de supermarktmedewerker die de vakken blijft vullen, voor de fitness docent die mensen op afstand in beweging brengt, voor de boer die de voorraad op peil houdt, voor de verpleegkundige die doorzet, voor de ICT-er die zorgt dat alles verbonden blijft, voor de wetenschapper die een medicijn ontwikkelt, voor iedereen die zijn schouders eronder zet is er De Heldenlijst. Want we dragen allemaal ons steentje bij, hoe klein of groot die ook is.

Binnen slechts een aantal dagen hebben we dit leuke initiatief in samenwerking met Coolbrand kunnen verwezenlijken naar een unieke website.

Geleverde diensten
Design
Ontwikkeling
CMS
Toegepaste tools
Webflow
Webflow
Airtable
Airtable
Zapier
Zapier
Bezoek website

"

Een professional waarbij 'nee kan niet' niet in z'n vocabulair voorkomt. Zo heb ik Fritz leren kennen met onze eerste samenwerking. Iemand die onderzoekt, energiek, leergierig en communicatief is en snel met goede oplossingen komt. Kortom, webbouwers met deze eigenschappen zijn zeldzaam!

"

Martin Sol
Coolbrand
Ook interesse in een website op maat?

Kom met ons in contact. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een offerte op maat.